02 november 2009

MANDAG -fant ikke overskrift


Hei people. Idag sto jeg opp klokken 7, helt vanlig. Jeg sminket meg, kledde på meg og rettet håret. Når jeg var ferdig med det var klokken halv 8 bare, og jeg gikk å pakket sekken. GIkk opp å spiste, å da var klokken 10 over 8. Så da begynte jeg å gå, når jeg kom til skolen var det ikke såå mange folk der. men det kom mange nesten med en gang. Første time i dag hadde vi fremmedspråk, jeg har spansk. I spansken gjorde vi nesten ikkenoe, vi skrev av det hun skrev på tavlen. Og snakket bare. I andre time hadde vi samfunnskap. Da satt vi å så på sånn drit kje film, fysøren! Så var det matfri, og etter matfri hadde vi gym! Jeg kan ikke gymme enda, fordi jeg er ikke helt frisk enda. Etter gymmen begynte jeg å få skikkelig vondt i hodet! Og det begynte å bli skikkelig varmt. Men det var bare en time igjen, så jeg holdt ut. I siste hadde vi matte, det var gøy fordi vi ikke gjorde matte. Vi snakket om malaria, influensa osv. Og læreren vår, Øystein Roten, sa at siden det hadde vært så mange borte forrige uke, skulle vi få begynne en rolig start. Så da ble det til å snakke om alt mulig annet enn matte, og han sjekket hvor langt vi hadde kommet med leksene. Etter skolen ble Kristin og Håkon med meg hjem, vi gikk ned på rommet å satte på tv'en med en gang, satte oss på dataen og Håkon drev med Bob. Vi spiste potetgull og så på tv, så ringte mammaen til Håkon å sa at han snart skulle hjem. Så han dro, også satt jeg og Kristin bare på dataen, før hun og måtte dra. Når hun dro satte jeg meg bare på pcen og chillern. PS: bilde til venste oppå der, ble tatt på lørsdagskvelden, å jeg var litt gal.


haha, se så søte :- ) Etter på skal jeg egentlig ikke så mye, jeg kommer nok til å sitte her tenker jeg. jeg har egentlig trening, men siden jeg fortsatt er litt syk så skal jeg ikke på den.

Jeg tror jeg kommer til å begynne å blogge på blogg.no igjen, fordi blogspot er så annerledes, og jeg skjønner mye mer av blogg.no
Men jeg vet ikke helt ennå.

Bilde ble tatt på fredagen når marte kom :- )

Nå sitter jeg å snakker med masse masse masse folk på msn, og er på nettby, facebook og bloggen. Også skal jeg lage meg blogg på blogg.no igjen, også får vi se hvor jeg blogger henn!


blogges

1 kommentar: